Stulen båt... :(

Igår upptäckte jag att någon jävel varit och stulit min båt...
Lagom skumt var dessutom att en annan båt var placerad på dess plats...
Det är kanske en tillfällighet, men en skum sådan. De har haft 2 veckor på sig att hitta en båtplats.
Synnerligen märkligt att den hamnar just på vår plats, så kort tid efteråt. Har inte sett till de nya ägarna, men ska definitivt snacka med dom. Om inte annat kan det vara bra att veta när den kan ha försvunnit.

Lägger in lite bilder och hoppas att kanske någon av er ser den, och känner igen den. Hör av er till mig i så fall =)












Märke: Crescent

Längd: 4,30 m

Bredd: 1,60 - 2,0 m

Kännetecken:
Crescent orange färg (förhoppningsvis fortfarande) Bakdelen är omgjord och uppbyggd med träsits enligt bild. Kan inte vara fler som har samma sits där.
Hål efter, alternativt kvarsittande spöhållare i höjd med bakre sittplats.
Ankare samt åror fanns fastlåsta i båten vid tillfället. Båda delar finns med på bild...

Kommentarer
Postat av: Anonym

va trött man blir på folk ibland varför måste de sno saker? sjäv var ja med om en ganska konstig sak förra helgen när ja var i risbro. Ja hade hyrt båt och när ja skulle lämna den på sin platts igen så låg där två fullastade båtar med massa spön mäsk väskor och massa annat och det var inte en kotte i närheten. klockan var 22:30 vem lämnar det så? men ja rörde inte grejerna för ja vet hur iriterande det är när folk snor mina grejer. Ja tycker man ska kunna lämna saker utan att de försvinner. Hoppas du hittar din båt.

2008-06-01 @ 20:16:48
Postat av: Pierre

Tragiskt.

Hoppas att någon vet nått så du får den tillbaka.

Postat av: Micke.S

För jävligt att folk inte kan låta andras grejor vara i fred. Hoppas verkligen att du får tillbaka den.

/Micke.S

2008-06-01 @ 23:04:27
URL: http://fiskeborlange.blogg.se/
Postat av: Christian(tintin) Johansson

Ja det är verkligen ledsamt att någon stjäl ens båt.



Om de hade tagit ut den på en åktur och sen lämnat den vid kanten någonstans i sjön vore ju en sak men att sno den, det är riktigt lågt.





2008-06-01 @ 23:52:51
Postat av: Magnus

Var det helgen den 24/5 du var i Risbro då?

Såg att det låg lite lappar kvar om reserverade båtar. Bra att du lät grejerna vara. Själv hade jag aldrig någonsin vågat lämna kvar några grejer i en båt så, men som du säger tycker även jag att man borde kunna göra det.

Jag fick nämligen bege mig dit när vi inte hade vår båt kvar. Surt, när äntligen tjejen vill följa med ut en dag på sjön. Risbro har jag inte riktigt greppat hur och var man ska fiska... Har bara fått nån enstaka gädda och en abborre där.. Har du några tips? =)

2008-06-02 @ 12:59:26
URL: http://promisedland.blogg.se/
Postat av: Magnus

Tintin: Ja, med tanke på att det egentligen inte var en särskilt fin och ny båt tycker man kanske att den borde lämnats ifred. Inte direkt stöldbegärlig. Risken finns ju också att man tagit ut den och sänkt den... Det var väl rätt stökigt i helgen under marknaden... Kan det ha skett då?

2008-06-02 @ 13:02:39
URL: http://promisedland.blogg.se/
Postat av: Peter L

Ring till polisen, de har nått register på upphittade båtar. Vi hittade en båt flytande mitt ute på vättern för några sommrar sedan, vi ringde polisen som sa att vi skulle ta med den hem. Sen så la de in den i nått register. Sen så efter några dagar kom ägaren som va glad att få tillbaka sin båt.(förmodligen hade ungdomar knuffat ut den från Motala). Få hoppas du får tillbaka din båt, det kanske sitter en liga i den nu på väg över Östersjön i så fall få vi hoppas att de drunknar.

2008-06-02 @ 14:06:18
URL: http://peterl.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja var i risbro den 23 tror jag så det var på freda kvällen. själv tycker ja att risbro har blivigt mycke sämre på några år och vi brukar bara få små fisk. Eller så är ja sjäv på fel ställen. I mitten dammen under ledningarna har vi fått endel abborre med lite storlek men de värkar vara borta nu.

2008-06-02 @ 19:59:54
Postat av: Micke

Riktigt surt att folk inte kan låta andras prylar vara ifred! :( Har du fått tillbaka båten än eller hur går det med den saken?



Och ja, det var rätt surt att missa halva tävlingen pga en sten med, nu måste man vänta ett helt år innan det är dags igen, och båten är inte lagad än så inget fiske har det blivit på ett tag heller.

2008-06-11 @ 20:31:29
URL: http://mickesfiske.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback