Hajk i längtan efter vårfiske

Noelle, den eviga beslutsfattaren, var till en början på riktigt gott humör när vi idag beslöt oss för att ta med Tintin på upptäcks-hajk för att främja vårt vårfiske efter gädda.

Vi hittade vad vi hoppades på, men i vår iver innan avfärd var det enbart flötmetade spön som tacklats.
Mycket beroende på att jag bar runt på en 13 kg tung dotter på ryggen som inte tycker det är särskilt skoj att stanna onödigt länge och vänta på spötoppar som bångnar i djupa bågar. I och för sig...

Det krävdes en lång vandring innan vi hittade vad vi letade efter, men det var det värt och det lär bli en retur hit när vårfloden har gjort sitt in i april, maj. Riktigt, riktigt hett! Det bör ge minst ett par feta grisar, så håll utkik.
Update - Tintin hade tagit ett kortNoelle i sitt lugna snälla jagMycket heta bakvatten passeradesI full blom lär det vara ännu vackrareNä, jag syns inte ofta på min egen blogg, men Tintin, den lille modellenFlötmete med död löja på väg in under stockenGrymt fin sjöbildning i en del av ånKommentarer
Postat av: Christian "tintin" Johansson

Åh vad snygg jag är, påminner om en ung Humphrey Bogart tycker jag ;)Och vad söt hon är, Noelle...när hon sover, inte lika söt när snoret rinner och hon stortjuter :PNu har jag lova min kära mor att komma och fiska där jag växte upp så det får vi planera in snart. Blir att fixa motorborren också, det är ju i krokarna (pun intended)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback